Afbejdsning

Importør og distributør af kvalitetsprodukter til afbejdsning

Som importør og distributør af kvalitetsprodukter til afbejdsning fra italienske Nitty Gritty dækker vi alle behov for rense- og afbejdsningsopgaver. Fra de helt små opgaver – til store rustfri konstruktioner i serieproduktioner.

Vi kan som de eneste i Skandinavien, levere Pick & Clean, der er et revolutionerende bejdsesystem, hvor selve bejdsen er indeholdt i en ”tape”.

Bejdsningen foregår ved, at tapen placeres oven på svejsningen i cirka 15 minutter, hvorefter den fjernes med en vådserviet, indeholdende neutraliseringsvæske. Herefter aftørres selve svejsningen med samme serviet, og afbejdsningen er afsluttet.

Da den aktive bejdsevæske ikke er så aggressiv som traditionel bejdsepasta, kræves der ikke beskyttelsesdragt og friskluftsudstyr under anvendelsen. Dette sparer kostbar tid, ligesom efterfølgende rengøring ikke er nødvendig. Dette minimerer ”forstyrrelsen” i produktionen markant.

Endvidere forhandler vi flere maskiner til afbejdsning.
Maskinerne er udstyret med inverterteknologi, der muliggør rengøring af svejsningerne på rustfrie materialer uden at efterlade ændringer i overfladen, hvilket minimerer efterbehandling og dermed sparer kostbar tid. Denne rensning kan udføres på såvel matterede som polerede overflader.

Tig. Clinox Eco, der er en enkel bejdsemaskine, med patenteret, integreret pumpesystem til rensevæsken.

Tig Clinox Pro, der er en stor bejdsemaskine til de noget større opgaver, hvor der kan være tale om serieproduktioner. Tig. Clinox Pro er desuden udstyrret med patenteret, indbygget udsug til fjernelse af de dampe, der opstår under rensningen samt elektrisk pumpesystem til dosering af rensevæsken.

Begge maskiner leveres med væsker og pads klar til drift. Endvidere fås der til begge maskiner et udstyr, der muliggør såvel mørk som lys markering af rustfrie emner.

Vi udbyder bejdsemaskiner i mange størrelser og udformninger. Kontakt os venligst for et nærmere indblik i vort produktsortiment.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om vores produkter?

Kontakt os i dag, så svarer vi på spørgsmål og rådgiver dig i netop hvilke af vores produkter passer dine behov.